Mıcro Focus Jaguar Racing’in Resmi Teknik İş Ortağı Oldu

Micro Focus, Jaguar Racing’in resmi Dijital Dönüşüm, İş Esnekliği ve Analitik iş ortağı oldu. Micro Focus, siber dayanıklılık sağlamak üzere Jaguar’ın hız ve güvenlik değerlendirmelerine içgörüler sunmak için Vertica gelişmiş analitik ve makine öğrenimini sağlayacak ve “Yüksek Teknoloji, Düşük Drama” vaadini yerine getirecek. Jaguar Racing, ABB FIA Formula E Dünya Şampiyonası’nın yedinci sezonu kapsamında 26-27 Şubat 2021’de Driyah sokaklarında gerçekleştirilecek elektrikli araç yarışlarıyla pistlere dönüyor.

Jaguar Racing, ABB FIA Formula E Dünya Şampiyonası’nın 7. sezonunda ışıklar yeşile dönmeden önce dünyanın en büyük kurumsal yazılım sağlayıcılarından biri olan Micro Focus’la iş birliğine gittiğini duyurdu. Micro Focus, ekibin resmi dijital dönüşüm, iş esnekliği ve analitik iş ortağı olarak, Jaguar Racing’in yarış pistinde daha fazla puan almasına, podyuma çıkmasına ve galibiyet etmesine destek sağlayacak. İngiltere merkezli yazılım şirketi, dünya genelinde 40 binden fazla müşterisine yarış pistinde olduğu gibi şirketlerin yönetim ofisinde kazanmanın en önemli unsurlarından olan; sonuçların hızlandırılması, dönüşümün basitleştirilmesi, esnekliğin güçlendirilmesi ve zamanında analiz yapılıp harekete geçilmesi alanlarında destek oluyor.

Yazılımı Geliştirecek

Micro Focus, başlangıç olarak Jaguar’ın maksimum hızda başarılı sonuçlar elde etmesi için Vertica ürün grubundaki teknolojilerle yüksek performanslı gelişmiş analitik ve makine öğrenimi sunacak. Ekibin siber güvenlik duruşundaki olası riskleri ve boşlukları belirlemesine yardımcı olmak için siber dayanıklılık değerlendirme atölye çalışması da düzenleyecek olan Micro Focus, aynı zamanda ekibin yazılım geliştirmesini hızlandırmaya yardımcı olacak araçları ve desteği sunmayı planlıyor. GKN Automotive, Dow, Viessmann, Castrol ve Resmi Tedarikçiler Alpinestars ve DR1VA’yı içeren lider kadrosuyla Jaguar Racing tarafından duyurulan en son iş ortağı ise Micro Focus oldu.

Başarıya Ulaşacağız

Jaguar Racing Takım Direktörü James Barclay yaptığı açıklamada, şu bilgilere yer verdi: “Dünyanın önde gelen yazılım sağlayıcısı Micro Focus’un ABB FIA Formula E Dünya Şampiyonası’nın 7. sezonunda Jaguar Racing’e katıldığını duyurmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Birlikte çalışmaktan ve yazılım alanında uzman bilgi birikimleriyle pistte harika sonuçlar elde etmekten büyük heyecan duyuyoruz. Şampiyonanın ilk yarışında ışıkların yeşile dönmesine sadece birkaç gün kaldı ve birlikte başarıya ulaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

Daha İyi Performans İçin

Micro Focus CMO’su Eric Varness ise iş birliği hakkında şunları söyledi: “Micro Focus’un Jaguar Racing ile güçlerini birleştirmesi pragmatizm, tutarlılık ve inovasyon ile karakterize edilen aynı performansı paylaşan benzer fikirlere sahip kuruluşların doğal bir uyumudur.  Sonuç sağlamaya yönelik “Yüksek Teknoloji, Düşük Drama” yaklaşımımız hız, çeviklik ve her yerde çok daha iyi performansa dönüşecek içgörüler dahil olmak üzere bir dizi sinerji sağlayacak.  Dünya genelinde 40 bin müşterimiz mart ayında düzenleyeceğimiz en önemli müşteri etkinliğimiz Micro Focus Universe’de açılış konuşmacısı olarak ağırlayacağımız Jaguar Racing Ekip Direktörü James Barclay’in kendisinden iş ortaklığımız hakkında daha fazlasını duymayı heyecanla bekliyor. “

Jaguar Racing, 26 – 27 Şubat tarihlerinde ABB FIA Formula E Dünya Şampiyonasının ilk iki turunda Diriyah sokaklarında yarışacak.

Micro Focus Universe 2021 Etkinliği Kayıt Linki

https://microfocusuniverse.cventevents.com/EMEA