Huawei Watch GT 2 Pro’suz Snowboarda Gitmeyin

Akıllı saat konusunda iddialı olan Huawei’nin pek çok sağlık verisinin kaydını tutan ürünü Watch GT 2 Pro, online teknoloji mağazalarında 2.299 TL’den 4 taksit imkanyıla satışa çıktı.

Covid-19 günlerinde evde oturanların kurtarıcısı olan spor, doğru veriler alınarak yapıldığında daha çok sağlık veriyor. Huawei Watch GT 2 Pro, sizi tüm yıl boyunca egzersiz yapmaya motive etmeyi vaat ediyor. Şirket özellikle kış sporları için yeni ürünlerinin ideal olduğunu açıkladı. Huawei’den yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi: Huawei’nin en yeni akıllı saati, nabız, ortalama hız, maksimum eğim, kros kayağı için yol ve mesafe, klasik kayak ve snowboard alanında kapsamlı veriler sağlar. Ayrıca, herhangi bir veri normal aralığını aşarsa sesli uyarılar ile kullanıcısını bilgilendirir. Koşu eğitimi olmadan bir hafta hayal edemez misiniz? Kış, favori sporlarınıza mola vermek zorunda kaldığınız bir dönem anlamına gelmek zorunda değil. Aksine formunuzu geliştirmek ve yeni bir spor sezonuna iyi başlamak için harika bir fırsat. Neyi seçerseniz seçin, sınırlarınızı zorlamak için Huawei Watch GT 2 Pro’dan destek alacaksınız.

Tüm Veriler Ekranda

Her egzersiz yaptığınızda Watch GT 2 Pro sizin için takipte bulunacak, verileri anlamanıza yardımcı olacak ve bir sonraki antrenmanınız için size tavsiyelerde bulunacak. Koşunuzu bir sonraki seviyeye taşımak istiyorsanız, ancak nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, sizi doğru yönlendirmek için 10’dan fazla farklı bilimsel tasarımlı, profesyonel koşu parkuru her zaman bileğinizde olacak. Giderek artan fiziksel aktivite meraklılarının sayısı tesadüf değil çünkü spor çok eğlenceli olabilir. Ya da belki sizi geride tutan şey, sadece evde spor yapmak için motivasyon eksikliğidir? Hem içeride hem de dışarıda egzersiz yapabilme olanağı, spordan zevk almanın anahtarı olabilir ve çeşitli egzersizler yapmanıza izin verir. Ağırlık kaldırma, döndürme, mekik veya germe arasından ihtiyaçlarınıza en uygun egzersiz setini seçin. İki haftaya varan pil ömrü ve çok çeşitli egzersiz ve sağlık işlevlerinin yanı sıra, en iyi profesyonel rehberliği ve en akıllı akıllı kontrol özelliklerini sunan Huawei Watch GT 2 Pro, 100’den fazla egzersiz modu için hassas veri takibini desteklerken, hareket ettiğiniz tüm yolu izlemenize yardımcı olur. Kan basıncı ve kalp atım hızının yanı sıra, oksijen satürasyonu, özellikle hastane muayenelerinde yapılan ilk ölçümlerden biri. SpO2, kişinin kan dolaşımındaki oksijen seviyelerini temsil eder. Kandaki oksijen seviyesi çok düşükse, vücut düzgün çalışamaz, bu duruma hipoksemi denir ve ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.Sağlık yönetimi senaryolarında HUAWEI WATCH GT 2 Pro, 24 saatlik nabız izleme, dinlenme nabzı izleme, anormal kalp atışı bildirimleri, bilimsel uyku izleme, tüm gün stres izleme ve kan oksijen satürasyonu (SpO2) ölçümünü de destekliyor.