LinkPlus’un İsmini Redington Olarak Değiştirdi

Bilgi teknolojileri firması LinkPlus, bir isim değişikliğine gittiğini duyurdu. Şirketin ismi yapılan değişiklik ile Redington oldu. Değişikliği şirketin Türkiye Genel Müdürü Cem Borhan açıkladı.

Türkiye’nin önemli teknoloji şirketlerinden LinkPlus isim değişikliğine gitti. Redington Türkiye Genel Müdürü Cem Borhan, gerçekleşen değişiklikle ilgili bilgileri yaptığı açıklama ile duyurdu. Bilgi teknolojileri alanında 25 yıldır faaliyette olan bir şirket olduklarının altını çizen Borhan, şu ifadeleri kullandı: “Teknoloji alanındaki önemli bir firma isim değişikliğini duyurdu. Bilgi teknolojileri alanında 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren LinkPlus olarak, yabancı ortağımız Redington ile birlikte globaldeki gücümüzü yerele de taşımak ve daha büyük başarılar gerçekleştirmek amacıyla heyecan verici bir adım atıyoruz. 2021 yılı itibarıyla yolumuza, son beş yıldır bir parçası olduğumuz BT sektöründeki köklü kuruluşlardan biri ve teknoloji distribütörlüğünü yeniden tasarlayan global oyuncu olan Redington markasıyla devam etme kararı almış bulunuyoruz.”

Büyük Bir Dönüşüm

Redington’un, dünya genelinde 30’dan fazla ülkede hizmet veren, 230’un üzerinde lider markanın dağıtımını ve tedarik zincirini üstlenmiş, yıllık 7 milyar doların üzerinde gelire sahip büyük bir oyuncu olduğunu anlatan Borhan, şu bilgileri verdi: “Güvenlik’ten Yapay Zeka’ya Büyük Veri’den Nesnelerin İnterneti’ne, Analitik’ten 5G’ye kadar birçok ürün ve çözüm sunuyor. Özellikle gelişmekte olan ülkelerdeki güçlü yapısıyla pazar payını her geçen gün artırıyor. Redington Türkiye olarak, yeni markamız ve şirketimizin küresel gücüyle müşterilerimize salt bir distribütörün çok daha ötesinde bir yaklaşımla hizmet vereceğiz. Her zamankinden daha yenilikçi ve aktif olacağız. Büyük heyecan yaşatan bu marka dönüşümünü bilgilerinize sunar, bugüne kadar şirketimize gösterdiğiniz ilgi ve desteğin devam edeceğine dair inancımla teşekkürlerimi iletirim.”