Joom, Türkiye’de İşbirliğine Gidecek

Online satış alanı olan Joom, kendisine Türk satıcılar arıyor. Şirketten yapılan açıklamada güzellik ve özel ürünler satıcılarına ağırlık verileceği belirtildi.

Avrupa’nın en hızlı büyüyen e-alışveriş uygulaması olan Joom, Türkiye’de kendine yeni iş ortakları arıyor. Konuyla ilgili konuşan Joom’un Türkiye, Almanya ve Ukrayna İş Geliştirme Başkanı Alexander Zaitsev, “Yeni bir kullanıcı kitlesine erişim sağlayacak firmaları seçerken, en iyi fiyat-performans oranı bize rehberlik etti. Rusya’da geçmişten beri Türk mallarının kalitesi Çin malı ürünlerden daha kaliteli olarak bilinir. Bu yüzden Türkiye’yi giyim, ayakkabı ve ev tekstili kategorilerinden en iyi ürünleri müşterilerimize sunmak için seçtik” dedi.

Mutfak Ürünleri İyi Sattı

Türk satıcıların mutfak ürünlerinin de çok ilgi gördüğünü anlatan Zaitsev “Ayrıca çocuklara özel ürünler ve güzellik ürünleri ile de ilgileniyoruz ve güvenilir satıcılar arıyoruz” dedi. Joom’da aksesuarlar, çantalar, bijuteri, mücevherler, ev eşyaları çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.